Resultaten voor missie en visie

missie en visie
 
Missie en visie Damiaanactie.
U bent hier. Home Wie zijn wij Damiaanactie Missie en visie. Missie en visie. Missie en visie. Een toekomst vrij van lepra en tuberculose. Een verschil betekenen in de strijd tegen lepra, tbc en andere verwaarloosde armoedeziekten. Hoe willen we dit bereiken?
bulletkrediet
Missie Visie XXImo.
Om alle flexibele mogelijkheden goed te kunnen beheren, is een platform nodig dat oplossingen op maat van het individu kan ondersteunen, voldoende controleopties heeft om misbruik te voorkomen en de last van een maandelijkse stroom van onkostennotas en enveloppen vol bonnetjes te voorkomen.
zwembad
Werken met hart en ziel Werken bij Schoenen Torfs.
Werken met hart en ziel. Een duidelijke missie en visie van 360 zorgzaamheid. Bij Torfs gaan we voor 360 zorgzaamheid. Familiegevoel, werkplezier, goesting, oprechte waardering, resultaatsgerichtheid. dat is waar we voor staan. We willen de beste werkgever zijn voor onze medewerkers, de beste schoenwinkelketen voor onze klanten en de beste partner voor onze maatschappij.
dakwerken moens kampenhout
Missie en visie Jeugddienst Izegem.
Home Missie en visie. Missie en visie. Met de Izegemse Jeugddienst en het Izegemse jeugdbeleid, willen we kansen bieden aan zoveel mogelijk kinderen en jongeren. We vervullen hierbij 2 rollen.: Als facilitator willen we kinderen en jongeren ondersteunen, het voor hen gemakkelijker maken en hen voorzieningen aanbieden, zodat hun dromen, hun engagement, hun acties op een vlottere manier kunnen worden gerealiseerd.
gevelreiniging
Missie en visie AZ Sint-Lucas.
Missie en visie. D e Raad van Bestuur van het AZ Sint-Lucas wil het ziekenuis sturen vanuit onderstaande visie en bevestigt deze ook als zijn missie.: Het AZ Sint-Lucas wil een autonoom, efficiënt en menselijk ziekenhuis zijn dat eigentijdse en patiëntgestuurde kwalitatief hoogstaande zorg aanbiedt.
AdWords
Missie en Visie Stedelijk Onderwijs.
Over Stedelijk Onderwijs. Missie en Visie. Missie en Visie. Waar wij voor staan: talentontwikkeling actief burgerschap. Het Stedelijk Onderwijs organiseert in opdracht van de stad Antwerpen en binnen het kader van zijn pedagogisch project, kwaliteitsvol onderwijs in een open én stedelijke leeromgeving.
parkeren groningen aanmelden
Missie en visie Cultuur, Jeugd, Sport en Media.
Start Over het beleidsdomein Organisatie Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media Missie en visie. Missie en visie. Als Vlaamse overheidsorganisatie werken wij aan een creatief en open Vlaanderen waar iedereen, op zijn manier, cultuur kan beleven. We dragen ertoe bij dat cultuur het DNA is van de samenleving en voor iedereen toegankelijk is.
lenen
Visie, missie en waarden Howest.
Onze kernwaarden bepalen de kwaliteitscultuur van onze organisatie: hoe we over Howest denken en handelen in relatie tot onze stakeholders, hoe we dagdagelijks met elkaar omgaan. Onze kernwaarden inspireren de missie en de visie van Howest, ze zijn de rode draad in het strategisch plan, ze zijn een toetssteen in elk proces.
hergroeperen kredieten
Missie en Visie OCMW Beerse.
Missie en Visie. MISSIE: ons kompas: waar gaan we voor? De medewerkers, de vrijwilligers en het bestuur van het OCMW van Beerse werken aan het welzijn en de maatschappelijke integratie van ALLE inwoners van de gemeente Beerse. Dit omvat alle levensdomeinen: sociale zekerheid, werk, zinvol bezig zijn, onderwijs, huisvesting, gewaarborgde energie en watervoorziening, juridische bijstand, culturele en maatschappelijke ontplooiing, psychische en fysische gezondheid.
groot bureau
Missie en visie Thomas More.
Missie en visie. Missie waarom bestaan wij? Thomas More is een unie van hogescholen binnen de Associatie KU Leuven. Zij biedt studenten innovatief professioneel hoger onderwijs in nauwe samenwerking met het werkveld. Door haar toonaangevend onderwijs, toepassingsgericht onderzoek en dienstverlening vormt zij een motor van regionale ontwikkeling.
hang en sluitwerk smeedijzer
Missie en visie.
Missie en visie. Veiligheid van patiënten. Kwaliteitsvolle zorg in AZ Monica. AZ Monica streeft ernaar als lerende en continue verbeterende organisatie patiëntgerichte kwaliteitszorg aan te bieden. De betrokkenheid van onze medewerkers zorgt ervoor dat, vanuit hun perspectief mee, vorm wordt gegeven aan de uitbouw.
niet klaarkomen

Contacteer ons